N.M.P.B. – P.B.S.M.P.T.

Nu Munci Pentru Bani – Pune Banii Sa Munceasca Pentru Tine

Ce este un program de afiliere?

Posted by worldstream pe octombrie 18, 2006

[pasul 1] [pasul 2] [pasul 3] [pasul 4] [pasul 5]

Simplu, pune pe blogul sau siteurile pe care le administrezi, bannere si linkuri care trimit o parte din vizitatori catre siteuri comerciale si primesti un comision din vanzarile verificate care vin de pe blogul sau siteul tau.
De asemenea primesti bonusuri din vanzarile care vin de la afiliatii pe care tu i-ai invitat in acest program.

Introducerea acestor bannere nu costa nimic.

del.icio.us YahooMyWeb digg BlinkList Furl Reddit NewsVine Simpy Spurl De.lirio.us

Un exemplu de program de afiliere este RichDad.com operat de CASHFLOW Technologies, Inc. si RichDad.com.
Acest program, cum este si Amazon.com sau CDNow, este proiectat sa urmareasca pentru tine comisoanele care vin de la traficul afiliatilor tai si care au facut o comanda pe siteul RichDad.com.
Mai multe vanzari, comisioane mai mari.

Cumpararea se poate face si din Romania cu orice credit card destinat comertului electronic.

O data cu acceptarea cererii tale, porneste si programul de incasare a bonusurilor pe care le vom denumi in continuare VENITURI PASIVE.

Aflierea la RichDad.com este gratuita.

Pentru a te inscrie in acest program trebuie sa detii un site sau blog, sau sa administrezi un site/blog. Daca nu ai un site, poti deschide un blog.

Deschiderea si administrarea unui blog este gratuita.

Vizitatorii pot cumpara produse de pe RichDad.com trimisi de pe bannerele din siteul sau blogul tau iar tu vei primi un comision din aceste vanzari.

Vei primi comisioane aditionale din vanzarile generate de sub-afiliatii tai si care vor genera un volum de vanzari mai mare cu cat sunt mai multi.

Este usor sa obtii 50$- 500$ pe luna de la RichDad.com chiar daca ai un trafic relativ redus. Pentru un trafic mediu va puteti astepta la vanzari considerabil mai mari.

Programul RichDad.com iti poate asigura un venit pasiv cu minim de efort din partea ta. Cartile din seria Rich Dad sunt best sellers (vezi Amazon.com, New York Times, Business Week, USA Today and The Wall Street Journal.) ceea ce este un beneficiu major pentru afiliati.
In plus, RichDad.com te ajuta cu un sistem de management al cestui program.

Un răspuns to “Ce este un program de afiliere?”

  1. u8fd9u4e2au662fwowu554a u753bu9762u4e0du597du770bu54ce~~~nu8fd8u597du7c73u73a9- -||| Click https://twitter.com/moooker1

Lasă un comentariu